Situs Desahan

Situs ini lebih kepada suara terbuka buat pelayar dunia maya. Masakan, Hiburan, Politik Seimbang, Sukan, Olahan dari akhbar & artikel blog yang menarik.

Ketik sini akan bantu Blog ini

Isnin, 15 Mac 2010

Gajet seks dijual secara onlineKEDAI menjual gajet seks turut beroperasi di pusat beli-belah Sunway Pyramid, Petaling Jaya.


SUBANG JAYA - Premis cenderamata di pasar raya di sini turut menjual gajet seks yang melampau secara online selain menjual gajet yang biasa secara terbuka.

Tinjauan Kosmo! mendapati, ada sesetengah pengusaha premis terbabit membangunkan laman sesawang sendiri bagi tujuan menerima tempahan pelanggan melaluinya.

Tempahan juga boleh diterima melalui khidmat pesanan ringkas dan e-mel selain melalui interaksi menerusi laman rangkaian sosial khas diwujudkan.

Kosmo!


Tarik balik pengecualian lesen premis jual cenderamata


KUALA LUMPUR - Pengecualian lesen terhadap premis cenderamata yang didakwa turut menjual gajet seks di pasar raya di ibu kota perlu ditarik balik.

Presiden Persatuan Peguam Muslim Malaysia (PPGM), Zainul Rijal Abu Bakar (gambar) berpendapat, ia menjadi punca pengusaha berselindung di sebalik premis mereka bagi menjual peralatan tidak bermoral.

Tiada ulasan: